EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Италиански стилисти на панаира

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Италиански стилисти на панаира

mail15:20 | 01.04.2011прегледи 904 коментарикоментари 0


В истински спектакли са превърнати традиционните демонстрации на италиански майстори фризьори, които се правят по време на Италианския фестивал на красотата и прическата. С шоу на световно известния стилист Саверио Палма стартира 17-ото издание на фестивала, което ще продължи от 1 до 3 април в Международен панаир Пловдив. На сцената ще излязат също световният шампион Алесандро Янаконе, Джузепе Делия, фризьори от Рим, Милано и Болоня.
54 фирми от България, Италия и Турция показват продукти и аксесоари за коса, оборудване и апаратура за козметични и фризьорски салони, парфюмерия, бяла и цветна козметика, бижута, препарати за отслабване и стягане на фигурата. Хит е спа терапията за коса за професионална и домашна употреба. Изложителите са подготвили специални оферти с отстъпки и промоции, които са изгодни и за професионалистите в бранша, и за потребителите.
За първи път в България е аранжирана ретро изложба „Вълшебници пред огледалото“, събрала музейни експонати от началото на 19-и век - огледала, фризьорски инструменти и облекла. Ретро прически се правят на специален щанд в палата 8 на панаира, където се провежда Международното изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода.
Неговият организатор – фирма „Кристиян оф Рома груп“, е включил в съпътстващата програма дефилета, шоу програми на ученици от професионални гимназии, семинари с лектори известни български и италиански стилисти, Национален конкурс за фризьорство и макиаж, конкурс за ученици.
„Италианският фестивал на красотата е едно събитие със светски блясък и бизнес активност. То дава възможност на фирми и специалисти да покажат своите постижения, а на младите хора - да влязат в света на модата със своите новаторски виждания и проекти“, заяви главният директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов при откриването на проявата.
Заедно с нея в панаира продължават изложенията „Цветна пролет“ и „Природа, Лов, Риболов“, която тази година предлага нови атракции като езда, демонстрации с джипове, прожекции на филми за природата, салон за кемпери и каравани. В 13.30 ч. в неделя ще бъдат изтеглени печелившите талони за награди на посетителите.
На 2 април стартират Празници на домашните любимци, които в продължение на два дни ще съберат професионалисти и любители, отглеждащи кучета, котки, птици, влечуги, а посетителите ще могат да видят над 400 кучета, около 40 котки, екзотични животни, да участват в забавни конкурси. Ще се проведат национални и международни фелиноложки и киноложки изложби за определяне на шампиони по красота с титлите CAC и CACIB.
По време на новата проява - Биенале на креативността, на 2 април студенти ще демонстрират своите таланти и иновативно мислене в областта на изкуството и предприемачеството.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4163