EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ИТ мениджъри на 2015 г.

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ИТ мениджъри на 2015 г.

mail12:07 | 11.12.2015прегледи 1785 коментарикоментари 0


Конкурсът “ИТ мениджър на годината”, който се проведе за осми пореден път, цели да отличи ИТ директорите, допринесли за развитието на бизнеса чрез ефективно използване на информационни технологии и да открои важната роля на ИТ мениджърите в ръководството на компаниите. По традиция наградите бяха раздадени в три категории – “Мениджмънт”, “Иновации”, “Ефективност”.

С приз в категория “Мениджмънт” бе отличен Добрин Маринов, ИТ Мениджър, Орбико България. Негови подгласници бяха Александър Иванов, мениджър „Информационни системи“, Данон Сердика АД и Димитър Цолов, ИТ директор, ЕОС Матрикс.

В категория “Иновации” победител е инж. Йордан Илиев, ИТ ръководител в СБАЛ по Онкология ЕАД. Негови подгласници бяха Анна Анчова, ИТ мениджър на Scania Black See Unit и Пламен Кънчев, IS/IT мениджър в АстраЗенека България.

Победител в категория “Ефективност” е Александър Иванов, директор „Информационни технологии“ в Петрол АД. Негови подгласници бяха инж. Йордан Илиев, ИТ ръководител в СБАЛ по Онкология ЕАД и Марин Роглев, мениджър “Сървърна администрация” за EMEA, AVON.

С традиционната специална награда, учредена в памет на Явор Димитров, един от основателите на клуба на ИТ мениджърите и член на УС на клуба, бе отличен Иван Такев, ИТ мениджър на Гопет Транс. Наградата бе връчена от Ева Паунова - един от най-младите евродепутати в Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент (ЕП).

За четвърти път Клубът на ИТ мениджърите в България раздаде стипендии “CLUB CIO” на ученици с постижения в областта на точните науки. През тази година кандидатите бяха с над 30% повече, а и постиженията им бяха още по-високи. Стипендиите, всяка от които е на стойност 1200 лв, целят да насърчат изявени млади хора към професионална ориентация в областта на приложението на ИТ за целите на бизнеса, предвид, все по-дълбокото проникване на информационните технологии в компаниите от всички сектори.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg