EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Инфоден за европрограми в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Инфоден за европрограми в Пловдив

mail11:04 | 15.04.2016прегледи 963 коментарикоментари 0


Безплатен информационен ден за възможностите за кандидатстване по схеми, финансирани от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 г. ще се проведе от 10 часа, на 18 април 2016 г., понеделник, в конферентната зала в сградата на Община Марица на бул. „Марица“ 57 А, гр. Пловдив.

Всички желаещи са добре дошли, канят организаторите от Областен информационен център – Пловдив и „Клъстер Тракия икономическа зона“, чийто експерти разработват и управляват проекти по Европейски оперативни програми. Срещата е част от кампанията „Успешни ЗАЕДНО“ - инициатива на мрежата от 27 областни информационни офиси в страната и Централен информационен и координационен офис, част от Администрацията на Министерски съвет.

По време на информационния ден участниците ще дискутират новостите през настоящия програмен период по отношение финансиране на бизнес проекти, както и предложения за облекчаване на процедурите по кандидатстване и отчитане на проекти.

Експерти от Областен информационен център - Пловдив ще представят конкурси и мерки за финансиране на проекти на фирми по оперативните програми „Конкурентоспособност“ и „Развитие на човешките ресурси“ - „Енергийна ефективност за малките и средни предприятия“, „Добри и безопасни условия на труд“, „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия”, както и избрани процедури от Програмата за развитие на селските райони.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4150