EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Инфо ден по проект „Подкрепа“ в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Инфо ден по проект „Подкрепа“ в Пловдив

mail08:45 | 04.06.2013прегледи 515 коментарикоментари 0


Областен информационен център – Пловдив организира днес информационен ден, посветен на деинституционализацията в контекста на приемната грижа и децата с увреждания. Той ще премине в сътрудничество с проект „Подкрепа“, финансиран от оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
Информационното събитие ще се проведе от 10:30 часа в залата на Областен информационен център – Пловдив, пл. „Централен“ №1, на 12-и етаж.
За участие са поканени представители на областни и общински администрации, Агенция за социално подпомагане, Държавна агенция за закрила на детето, Регионален екип по деинституционализация и неправителствени организации.

Споделяне на опит и добри практики в сферата на приемната грижа, ще бъде част от програмата на информационния ден. Той ще допринесе за синхронизиране на политиката на местно ниво, в процеса на извеждане на децата от специализираните институции и осигуряването на подходяща грижа за всяко дете в риск.
Възможностите на оперативните програми за развитието и въвеждането на иновативни модели в приемната грижа, също ще са важна част от програмата.
Ще бъде предоставена още информация за приоритетите и бъдещите инициативи на Областен информационен център – Пловдив за 2013 година и представена мрежата от 28-те информационни центъра в страната.
Снимка: Архив, източник: ОИЦ-Пловдив


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg