EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Иновативни фирми на Техническия панаир в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Иновативни фирми на Техническия панаир в Пловдив

mail14:33 | 10.06.2016прегледи 1429 коментарикоментари 0


Електрониката, електротехниката, строителството и енергетиката тръгват нагоре – това показва профилът на фирмите, които вече са заявили участие в тазгодишния Международен  технически панаир. Най-престижната технологична среща на Балканите ще се проведе от 26 септември до 1 октомври в Международен панаир Пловдив. Оживлението в строителството е съпроводено с обновяване на продуктовата гама. За първи път на специализираната изложба „Стройтех“ ще бъде показан прозрачен камък за облицовки с осветление, който стана хит в интериора в Италия. Руски, украински и турски производители предлагат много модификации на шлайфан бетон за настилки в различни цветове и форми. Богат асортимент от изолации, дограми и термопанели  демонстрират  участници в „Стройтех“.

 На Международния технически панаир по-активно ще се представят производители и търговци на електроника и електротехника, което е симптом за съживяване на браншовете. Големи компании от Холандия, Румъния, Турция и други държави идват за първи път  на специализираната изложба  „Елтех“, където се завръщат и български фирми. Расте интересът и към изложбата „Енеко“, презентираща оборудване за  енергетиката и екологията, заради подема в тези сектори. За да ги подкрепи, Международен панаир Пловдив предоставя  на участниците в изложбите „Елтех“, „Енеко“ и ”Инфотех” по-голяма и по-модерна база с по-добри възможности за ефективно представяне. За първи път техните експозиции ще бъдат разположени в палата 10.

В  рамките на Международен технически панаир се организират още  шест специализирани изложби: „Акватех“ - за технологии и управление на водите, „Аутотех“ - за транспорт и автосервизно оборудване, „Машиностроене“; „Интермин експо“ - за минната индустрия, „Химия“ и „Автосвят“. Компании от близо 90 бранша на икономиката имат възможност да покажат своите новости на един от най-авторитетните форуми за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа. Изложителите отново получават атрактивни отстъпки и бонуси. Те могат да се включат  и в Конкурса за златни медали, най-високото българско пазарно отличие за иновативни продукти с високо качество.

 Очаква се броят на гостите  от България и Европа да достигне 40 000 според  маркетингово проучване, обхващащо предприемачи, собственици на фирми, мениджъри, специалисти в различни области и проучващо техните нагласи за посещение на предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.  


Тагове: панаир, фирми
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg