EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Индустриалният парк Шумен представян в Япония

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Индустриалният парк Шумен представян в Япония

mail14:20 | 01.03.2016прегледи 1302 коментарикоментари 0


Индустриалният парк в Шумен ще бъде представен пред японски инвеститори, като специално внимание ще бъде отделено за информиране на представителите на малките и на средните предприятия. Това е казал заместник-ръководителят на мисията в посолството на Япония в България Сусуму Уеда на среща с кмета на Шумен Любомир Христов, след като е бил запознат с възможностите за инвестиции в Индустриалния парк, съобщават от пресцентъра на общинската администрация.
Между България и Япония има добри примери за бизнес-партньорство. "Въпреки, че тази дейност е частна, правителството има какво да направи и с какво да подпомогне бизнеса", е посочил Уеда.
Той е изразил задоволство от добрите връзки в областта на културата между Шумен и Япония и е подчертал, че те са от изключително значение за двете страни и ще продължат и в бъдеще да се развиват все така успешно.
Сусуму Уеда е в Шумен за официалното откриване на обновеното Консултативно-диагностично отделение на Държавната психиатрична болница в с. Царев брод, което се намира до стария вход на МБАЛ - Шумен. Ремонтът е извършен по проект на стойност 158 800 лева, предоставени като безвъзмездна помощ от японското правителство.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg