EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Инвестициите по света за 2013

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Инвестициите по света за 2013

mail14:30 | 22.07.2013прегледи 618 коментарикоментари 0


На 24 юли в Центъра за образование и култура „Илиев” към Американски университет в България Българската агенция за инвестиции организира годишна конференция за представянето на Световния доклад за инвестициите за 2013 г. Изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Борислав Стефанов ще представи доклада и ще коментира интересни факти относно инвестиционния климат в България.
От 1991 г. насам, Световният доклад за инвестициите се публикува всяка година от Конференцията на ООН за търговия и развитие (UNCTAD). Докладът се фокусира върху преките чуждестранни инвестиции по света, върху регионалните и национални нива и върху нови методи, чрез които да подобрява помощта си за световното развитие.
Традиционно Българската агенция за инвестиции представя препоръките на Световния доклад на фона на бизнес климата в България. За 2013 г. докладът носи подзаглавието "Глобални вериги на стойността – инвестиции и търговия за развитие".

Докладът представя най-новите данни и тенденции на преките чуждестранни инвестиции и свързаните с тях политики, като се фокусира върху глобалните вериги на стойността и ролята, която инвестициите и търговията, свързани с тези вериги, играят в развитието на страните

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg