EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Изложения за дома в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изложения за дома в Пловдив

mail15:50 | 26.03.2012прегледи 731 коментарикоментари 0


Изложбата „Цветна пролет“ ще се проведе от 28 март до 1 април 2012 г. в Международен панаир Пловдив. Тук може да се видят цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще бъдат показани традиционни и екзотични цветя и дървесни видове, овошки, саксии, сувенири, биопродукти, градински инструменти и оборудване, препарати за растителна защита, специализирани издания, украса за дома.
По същото време тече изложението „Природа, Лов, Риболов“. Фирми от България, Полша, Унгария и Холандия предлагат най-модерното ловно-рибарско и спортно оборудване (оръжия, принадлежности, облекло, аксесоари), оптически уреди, сонари, морски картографи и радари, GPS за лов, туризъм и спорт, старинни оръжия, дивечови, рибни и горски храни и продукти, ловни трофеи и поставки за тях, както и още много изделия, свързани с лова, риболова, туризма и свободното време.
Провежда се и пролетно изложение, ориентирано към дома, семейството, свободното време и модата. То включва още: Италиански фестивал на красотата и прическата, Международни киноложки изложби, Изложба на общините.
За първи път се организира и Европейски панаир на специализираните предприятия и кооперации за хора с увреждания. Изложители от България, Белгия, Италия, Румъния и Сърбия ще демонстрират нови модни колекции конфекция и трикотаж, мебели, пластмасови изделия, работни облекла и обувки, полиграфия, инсталационни материали, играчки, сувенири и аксесоари от 29 март до 1 април в палата 6 на панаирния комплекс.

 


 


Тагове: панаир, Пловдив
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg