EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Изложение "Техномебел" в ИЕЦ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изложение "Техномебел" в ИЕЦ

mail11:04 | 13.04.2022прегледи 752 коментарикоментари 0


Интер експо център ще е домакин на изложението "Техномебел" от 18 до 21 април. Организатор на форума е Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост.

Сред изложителите традиционно са както български фирми, така и представители за България на водещите световни производители на машини, материали и аксесоари за мебелно производство. През последните години има относително постоянен интерес и за директно участие на чуждестранни фирми, най-вече от Гърция, Полша и Турция, коментират от Интер експо център.

На изложението ще бъдат представени дървообработващи машини и оборудване, бояджийска техника, инструменти и консумативи, машини и материали за тапициране на мебели, опаковки и опаковъчна техника, материали за производство на мебели, кантове, мебелен обков, механизми, детайли и елементи, лепила, лакове, байцове и натурални масла, кухненски уреди за вграждане, мивки и смесители.

Изложението е едно от водещите бизнес събития за региона, което предлага възможности за двустранни срещи със специалисти от страната и чужбина, професионални форуми, демонстрации, време за дискусии.

От 2012 г. "Техномебел" и "Експомебел" се провеждат заедно, предоставяйки на бизнеса и крайния потребител възможността да видят всичко за мебелната индустрия, събрано на едно място – от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт. Последното издание на двете изложения беше посетено от 12 000 посетители от България и 30 други държави. В изложенията участваха 190 фирми от общо 11 държави, които представиха своите продукти и услуги на обща площ от 14 500 кв. м.

Паралелното провеждане на двете изложения през последните седем години даде необходимия тласък в положителна посока и на двете събития. Силното развитие на бранша, както и централното място на "Техномебел" за сектора, създадоха предпоставки изложението да се провежда самостоятелно и да заживее свой "собствен живот", посочват организаторите.


Тагове: ИЕЦ, Техномебел
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg