EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Известна компания подкрепи Брекзит

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Известна компания подкрепи Брекзит

mail12:45 | 09.08.2016прегледи 726 коментарикоментари 0


Една от най-големите британски компании Tate & Lyle Sugars е решила да подкрепи Брекзита, пише Politico.
Като притежател на най-голямата рафинерия за захарна тръстика в Европа, компанията е знаково име в Обединеното кралство.
Но бизнесът, който някога е процъфтявал, сега преминава през труден период. Компанията е съкратила работната си седмица от седем дни на четири и половина. В момента тя работи на загуба, като за създалата се ситуация обвинява Брюксел.
„Европейските политики са най-голямото препятствие в нашия бизнес“, коментира вицепрезидента Джералд Мейсън. „Без тези политики ние ще бъдем един изцяло жизнеспособен бизнес“, отбеляза Мейсън.
Сега, когато Великобритания избра пътя за напускане на ЕС, вицепрезидентът отбелязва, че е оптимист за възможността за съживяване на бизнеса, подчертавайки, че „не може да стане по-лошо, отколкото е било в ЕС“ за компанията.
Мейсън допълва, че има доверие на новото правителство. Компанията има поне един могъщ приятел от кабинета на Тереза Мей: Дейвид Дейвис, който беше назначен за министъра по Брекзит и който е прекарал 17 г. в захарната индустрия, работейки за Tate & Lyle.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4155