EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Избрани деликатеси представи АМБ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Избрани деликатеси представи АМБ

mail13:30 | 17.09.2012прегледи 505 коментарикоментари 0


Традиционното парти-барбекю „Тайната на българския вкус" бе организирано от Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ). И тази година членовете на организацията се бяха погрижили да представят най-добрите си продукти пред своите гости - над 350 гости.
Сред щандовете със сурово-сушени продукти се открояваше този на „Орехите”, отрупан с луканка, сушеница, суджук, бабек, пастърма и още неустоими деликатеси. Домакините се бяха погрижили да не липсва и топла скара. Марка LEKI например предлагаше на гостите топли наденици, дебърцини, кренвирши, мортадела, деликатес с цели парченца месо, шунка и други вкусни изкушения, предпочитани и познати вече повече от 12 години на българския потребител.
„Всяка година през септември събираме партньори и приятели в неформална обстановка, защото вярваме, че това помага на съвместната ни работа с институциите да се опознаем по-добре, да ги запознаем с нашите проблеми не в строго протоколен стил, а по човешки, да осигурим на членовете си контакт с потенциални партньори в лицето на чуждите търговски представителства и разбира се – да се повеселим, като същевременно покажем на гостите си на какво високо ниво е месната индустрия в България”, коментира изпълнителният директор на АМБ Светла Чамова.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg