EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Идеи за собствен бизнес в Благоевград

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Идеи за собствен бизнес в Благоевград

mail15:00 | 09.03.2012прегледи 1068 коментарикоментари 0


На 24 и 25 март Благоевград ще бъде домакин на конференция за млади предприемачи, инвеститори, бизнес ангели и всички желаещи да стартират собствен бизнес. Събитието, StartUp, ще се проведе в Аулата на Американския университет като част от поредицата иновативни конференции, провеждани от StartUP Foundation в цяла България.
За първи път в Благоевград млади бизнес ентусиасти ще имат възможност да почерпят опит от вече утвърдили се предприемачи и „гурута” в областта на привличането на инвестиции и провеждане на успешен бизнес. Сред тях са Пламен Бобоков, изпълнителен директор на Приста Ойл, Любен Белов, съосновател на Нет Инфо, Steve Keil, главен изпълнителен директор, Sciant Bulgaria, Христо Тенчев основател на XS Software и др.
Уникална възможност предоставят организаторите на конференцията за смелите младежи, които вече имат собствена концепция за успешен бизнес. Те могат да представят своя проект, който ще бъде оценен от специално жури в рамките на състезанието Elevator Pitch по време на конференцията. Наградата също е уникална - курс по предприемачество на стойност 1200 лева в Института за предприемачи на Сиско, София.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg