EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Иван Костов подаде оставка

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Иван Костов подаде оставка

mail11:45 | 13.05.2013прегледи 2122 коментарикоментари 7


Цялото ръководство на Демократи за силна България ще подаде оставка на национално събрание на партията на 23 юни, стана ясно на специална пресконференция. Изявлението направи лидерът на партията Иван Костов. Костов допълни, че  ДСБ няма основание да възразява срещу изборите и резултатите от тях. „Съжаляваме за резултатите. Те са силно разочароващи. Насрочваме национално събрание на партията на 23 юни, на което нашето ръководство подава оставка и ще бъде избрано ново”, каза още той.

По-рано днес оставката си обяви зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев. Това той направи на страницата си във Фейсбук. Часове по-късно същото обяви и Петър Москов, който напуска мястото си на член на националното ръководство на ДСБ.

„Часът е 04.00 на 13 май. "Мачът свърши", ДСБ е извън Парламента. Искам само да благодаря от сърце на всички, които ми помагаха. Вие заслужавахте повече. Съжалявам, ако съм ви подвел. Не мога да обещая много - само, че няма да се уморя и няма да се откажа. Ще бъда с вас, докато ме търпите. По светло ще кажа повече за изборите, ще подам оставка като заместник-председател на ДСБ, ще споделя първите си мисли за бъдещето на десницата. Защото ние с вас имаме бъдеще. Но сега ще кажа само, че днес синът ми навършва 4 години... И аз съм убеден, че това, което правихме заедно, е правилно. За нашето и неговото поколение. Не съжалявам нито за една минута, която прекарахме заедно...", пише Радан Кънев в социалната мрежа.

Според последни данни на ЦИК  ДСБ- БДФ получава 3,07% от вота в неделя.
 снимка:архив


Тагове: Костов, оставка
 
Коментари
 
Marina - 13-05-2013 г. 13:47:46

Много жалко за демокрацията и за синята идея, която все още носим в сърцата си. Иван Костов е политикът , на който се възхищавам от началото на политическата му кариера. Не разбирам защо е толкова мразен и оплют, както от чужди, така и от свои.Неразбран и неудобен,явно този ерудиран политик е неоценен от българските граждани. Жалко, наистина много жалко. Сега наистина не ми остава политик, който да уважавам.Кой ли ще ни изведе от блатото, в което сме затънали?!

fani - 13-05-2013 г. 14:21:44

Нее, Костов наистина не заслужава да е в парламента. То беше в СДС, но понеже му се искаше да бъде лидер и се отцепи от СДС, той някога продаде България. Може би много хора по-младите много неща не знаят, нито за Костов, нито за ДПС, нито особено за комунистите или сега социалисти-БСП - Или сега Коалиция за България. Те също ткрай време само се променят, белким да заблудят харода. Четете, четете повече и ще научите много работи и много истини.!!

istina - 13-05-2013 г. 14:22:09

Е, как не разбирате защо... Защото хлопнавратата на България пред високо вдигнатия нос на руснаците. Ако има неоколониализъм, то той е руският колониялизъм в БГ и той никога не е свършвал от 1878 насам. Това е жалката истина. Поздрави. Руснаците пак са в парламента. Не само БСП, но и АТАКА.

атакистбг - 13-05-2013 г. 17:17:27

Докога ли ще търпим партии и хора, които предадоха и доведоха до сегашното статукво България. Има само една партия която реално вижда път към по-добро бъдеще за народа и тя е АТАКА. Не виждам друга национално отговорна партия готова да даде по-добра възможност за промяна на хората, това е партията , която ще обедини нацията. Атака начело с Волен Сидеров. Защото той единствен предлага план за развитие на България, за реална икономика и това ще доведе до крахът на организираната престъпност , която до сега крадеше нагло и безсрамно. Когато запознах много от моите познати с „Планът Сидеров“, те започнаха да виждат по по-различен начин нещата и да усещат силата на едни такива толкова желани промени. Разбраха, че има голяма част медиите съвсем преднамерено обслужват интересите на различни индивиди и структури, които владеят България.

Bai Gan - 13-05-2013 г. 18:37:04

най сетен този черен мангал който е един тези почернили тази страна се маха

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg