EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

И УниКредит Булбанк сваля лихвата

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

И УниКредит Булбанк сваля лихвата

mail16:06 | 16.11.2009прегледи 887 коментарикоментари 0


УниКредит Булбанк до края на годината ще отпуска на клиентите си ипотечни заеми при по-ниска, фиксирана лихва от 6.58% за първата година. Кредитите са предназначени за покупка на имот, строителство или ремонт.
Клиентите, които погасят кредита предварително, няма да плащат наказателна такса. Те имат избор за срок на изплащане до 35 години, намаляващи или анюитетни вноски, както и възможността за ползват гратисен период по главницата.
Банката финансира до 85% от пазарната оценка на имота.
„Следим внимателно развитието на банковия ипотечен пазар от началото на годината, както и донякъде вялата търговия с недвижими имоти. Фактът, че въпреки опасенията за криза в отрасъла, все пак ипотечните кредити растат, а не спадат, ни кара да  предприемем по-активна кредитна позиция, като в същото време отчитаме и икономическата реалност на спадащи доходи. За да подкрепим нашите клиенти, желаещи дори и в момента да инвестират в жилищни имоти при затруднената икономическа обстановка, ние смятаме, че един жест към тях, а именно ниски вноски в следващите 12 месеца, ще е от полза както за тях, така и за банката.”, коментира Любомир Пунчев, член на Управителния съвет и директор „Банкиране на дребно” на УниКредит Булбанк Предлаганата лихва от 6.58% за първата година е една от най-ниските на пазара.




Тагове: лихви, спад
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg