EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Зорница Янкова - нов директор в Хюлет-Пакард България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Зорница Янкова - нов директор в Хюлет-Пакард България

mail13:00 | 16.06.2011прегледи 1494 коментарикоментари 0


Зорница Янкова е новият Директор Човешки ресурси на Хюлет-Пакард в България. Тя се присъединява към екипа на НР в ключов за компанията момент, няколко месеца след обявяване на разрастването на присъствието на НР в страната. Зорница има дванадесет години опит в областта на Човешките ресурси. През последните две години е била Директор Човешки Ресурси в „Аурубис България”, отговаряйки за Югоизточна Европа. На тази позиция отговаря за разработването и въвеждането на редица проекти в областта на човешките ресурси като планиране на потребностите и привличане на таланти, обучение и развитие на ключови таланти, системи за оценка и възнаграждения. В България е била част от екипа на ВМ Финанс Груп, OMV, Мелексис, а от 2006 до 2009 година работи в Калифорния, САЩ, като бизнес аналитик в една от водещите софтуерни компании – Аутодеск, по проекти за оптимизиране и повишаване на ефективността на отдел Човешки Ресурси .
„Радвам се отново да се завърна в сферата на високите технологии, още повече като част от екипа на световния лидер в ИТ”, споделя Зорница. „За мен е истинско предизвикателство да поема функцията в България и да работя съвместно с бизнеса за постигане на стратегията на компанията”, допълва тя.
„НР избра България като стратегически център, а Зорница и екипът й имат отговорната задача да привлекат, мотивират и развият най-добрия потенциал , с който разполага страната ни”, обяснява Ираван Хира, Генерален директор на НР България. „Вярвам, че тя и хората около нея имат амбицията и енергията да се справят с тази задача”, казва още г-н Хира.
Зорница ще работи в тясно сътрудничество с досегашния директор „Човешки ресурси” на НР в България – Любомира Талева, която от началото на юни прие позицията Мениджър „Интеграция на центъра по Човешки ресурси” на НР за Европа, Близкия Изток и Африка.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg