EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Златно време" на Пощенска банка

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Златно време" на Пощенска банка

mail18:00 | 10.08.2012прегледи 2038 коментарикоментари 0


От август Пощенска банка предлага в своите близо 200 клона в цялата страна програма за нови и настоящи клиенти на банката, специално предназначена за нуждите на хора в пенсионна възраст. Програмата е озаглавена „Златно време“ и включва възможност за откриване на разплащателна сметка „Златно време“ и срочен депозит „Златна Рента“.

Разплащателна сметка „Златно време“ е предложение за клиенти, които желаят да получават пенсията си в Пощенска банка. Сметката е в лева, без такси за откриване, закриване и месечно обслужване. Лихвата се изплаща тримесечно и годишният лихвен процент за суми до 1 000 лева е 4.00%. Няма изискване за минимално салдо по сметката.

Към разплащателна сметка „Златно време“ банката издава безплатно дебитни карти Visa Electron или Maestro, които са без такса за теглене от банкомати на Пощенска банка в цялата страна.

Всеки клиент, получаващ пенсията си в Пощенска банка, може да се възползва и от предимствата на новия 12-месечен срочен депозит „Златна Рента“. Лихвата по депозита се получава в края на всеки едномесечен период, като се превежда по разплащателна или спестовна сметка в банката и може да се използва свободно за покриване на ежемесечни разходи или допълнителни спестявания. Годишният лихвен процент е 5.75% за депозити в лева, 5.40% за евро и 4.25% за щатски долари. Минималната сума за откриване на депозит „Златна Рента“ е съответно 200 лева, евро или щатски долари.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg