EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Зарядни станции на Siemens у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Зарядни станции на Siemens у нас

mail07:15 | 12.03.2021прегледи 760 коментарикоментари 0


Направление Интелигентна инфраструкура на Siemens България обедини усилия с партньорите си от “Джи Пи Стейшън” ООД (GP Station), за да предложи на настоящите и бъдещите собственици на електромобили у нас комбинация от различни видове станции за зареждане и удобна платформа за отворено плащане.

Платформата, разработена от “Джи Пи Стейшън ООД” (www.gpstation.eu),  дава възможност да се използват различни безкасови методи като дебитни или кредитни карти, електронен портфейл или решение за плащане с RFID карти. Системата e базирана на портфолиото на Siemens в сферата на електрическата мобилност и може да бъде интегрирана с всички видове зарядни станции, предлагани от компанията. Това включва както зарядните станции с променлив ток VersiCharge и Sicharge 22 kW, така и бързозарядните с прав ток CPC 50 и CPC 150, включително най-новата разработка Sicharge D с надградима зарядна мощност до 300 kW.

Четири зарядни станции на Siemens с интегрирана платформа за плащане на “Джи Пи Стейшън” ООД вече са инсталирани на ключови места в столицата- на обществени паркинги с голяма натовареност като този пред НДК, на Централна гара, както и в софийските квартали „Орландовци“ и „Банишора“.

Регистрацията става бързо и лесно чрез уебсайта https://gpstation.eu/. Платформата е интегрирана с Google Maps, което позволява локализиране на дадената зарядна станция. При зареждането потребителят може да въведе желаното количество електрическа енергия и да заплати бързо и сигурно.

През следващите месеци предстои разширяване на мрежата от зарядни станции на Siemens с интегрирана система за разплащане от „Джи Пи Стейшън“, като те ще бъдат допълнени и с новия модел на VersiCharge. Tяхната локация може да се следи  на www.gpstation.eu.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg