EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Заводът в Куклен започна работа

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Заводът в Куклен започна работа

mail07:00 | 14.02.2013прегледи 1163 коментарикоментари 1


Немската компания "Мекалит", доставчик на компоненти за домашни електроуреди, започна производство в България. През септември 2012-та с инвестиция от близо 7,5 милиона евро бе открит нов завод в Куклен, край Пловдив. На обща площ от около 22 500 кв.м. е са разположени 5 700 кв.м. производствени и административни площи.

Основна причина фирмата да насочи своите инвестиции към страната ни е стратегическото и положение спрямо западноевропейските пазари. Много от клиентите на "Мекалит" все по-често изнасят своята производствена дейност на Изток, привлечени от развиващи се пазари там, както и по-ниските производствени разходи. България осигурява значително по-лесен и по-бърз достъп на фирмата до тези клиенти. "Следваме основните си партньори към държавите, където производството е по-евтино. Затова големите инвеститори са толкова важни, защото водят със себе си цял кръг от по-малки фирми", коментира директорът на "Мекалит", за България, Красен Кръстев.
Немската фирма "Мекалит" е пазарен лидер в разработването и производството на ултразвуково-заварени плотове, които се използват в производството на домакински електроуреди. Продуктовата гама на предприятието включва също технически компоненти от пластмаси, както и комплексни монтажни групи, капаци, врати и други компоненти за фризери, хладилници, сушилни и съдомиялни./БАИ
 


 
Коментари
 
Васил - 20-04-2013 г. 19:59:17

Разбрах че търсите работници,но немога да намеря къде сте дали убявата.Ако може да ми пратите сайта за да може да си пуснем сиви.Благодаря ви че сте ми дадете тази информация.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg