EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Завод за бетонови изделия в село Хаджиево

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Завод за бетонови изделия в село Хаджиево

mail11:05 | 06.07.2023прегледи 677 коментарикоментари 0


Завод за бетонови изделия за над 16 млн. лв. бе открит от "Персенк Инвест" в село Хаджиево, Община Пазарджик. От компанията съобщиха, че заводът е оборудван с най-съвременните технологии, които съответстват на високите международни стандарти в индустрията. 

"Откриването на новия завод за бетонови изделия "Персенк" е резултат от постоянния ни стремеж към иновации и развитие. Нашата мисия е да поставим нови стандарти в индустрията, като предоставяме продукти с изключително качество, които да отговарят на високите изисквания на нашите клиенти", каза Иван Георгиев, управител на "Персенк Инвест".

Компанията е първият производител на бетонови изделия в България, който има пълен контрол върху основните суровини, от които зависи качеството на крайния продукт, а именно инертните материали. Според Георгиев целта на компанията винаги е била да намали добива на инертни материали и да ги използва само за нуждите на собственото си производство.

Заводът използва полиуретанови дъски в производството си, които значително подобряват уплътняването на продуктите и предотвратяват дефектите при изработката на тънки бетонови изделия, а също така позволяват производството на широкоформатни продукти. След изработването, изделията се сушат в напълно изолирана сушилна камера, където подлежат на постоянен контрол на топлината и влагата, обясняват от компанията.

За цветните си изделия компанията използва висококачествени гранулирани пигменти за оцветяване на бетона и прецизна дозираща система за 6 цвята, с която постига по-голяма устойчивост на цвета и създава възможности за изработка на уникални персонализирани изделия, отговарящи на специфичните изисквания на клиентите.

/БТА


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg