EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

За 200 лв. купувате злато за 20 хиляди лв.

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

За 200 лв. купувате злато за 20 хиляди лв.

mail11:40 | 24.01.2011прегледи 889 коментарикоментари 0


Интересът на българина към търговия със злато ще расте през 2011 г. Това предричат от инвестиционния посредник Trader.bg. За разлика от 2010 г., когато най-често се закупуваха кюлчета, тази година се очаква по-голям интерес към търговията със злато на световните финансови пазари. Благородният метал традиционно е предпочитан от инвеститорите като по-сигурен в момент на икономическа и финансова нестабилност като сегашния.
За да закупите 10 тройунции злато под формата на кюлчета ви трябват около 20 хиляди лева. Покупка на същото количество обаче може да се направи и с 200 лв., като се използва интернет платформа. Платформите позволяват да се управляват 100 пъти повече средства от тези, които сте внесли. Останалите 19 800 лв. например, които сте заделили за инвестиция, можете да вложите в петрол, валута или да си направите депозит в банка и така да намалите риска от загуби, съветват брокерите.
„Чрез интернет търговията можете да продадете златото много по-бързо, отколкото ако е под формата на кюлчета. Печалбата също ще бъде по-голяма”, коментира Пламен Пейчев, главен дилър в Trader.bg. „Ако пък цената се повиши, а сте пропуснали момента да купите, може чрез интернет търговията да продавате, без да сте купили преди това. Така реализирате печалба, след като цената отново спадне”, обяснява той.
Trader.bg е българска платформа за търговия, чрез която от личния си компютър всеки може да търгува на междунароните финансови пазари с валути, злато, петрол, акции и индекси. Платформата е лесна за работа и изпълнява мигновено сделки. Trader.bg предоставя и най-бързо международните новини на български език, които помагат при вземане на решения за инвестиция. Услугата се регулира от БНБ и КФН.
 


Тагове: злато, покупка
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg