EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Жалба на Цв. Василев срещу "Протестна мрежа"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Жалба на Цв. Василев срещу "Протестна мрежа"

mail12:45 | 11.03.2014прегледи 1091 коментарикоментари 0


Банкерът Цветан Василев е внесъл сигнал за набедяване до главния прокурор на България Сотир Цацаров срещу Николай Стайков, Антоанета Цонева и Асен Генов - членове на „Протестна мрежа“, съобщи банката.
Основание за сигнала са „неверните твърдения на лицата Николай Стайков, Антоанета Цонева и Асен Генов - членове на „Протестна мрежа“, които, ясно съзнавайки невинността на г-н Цветан Василев, са му приписали пред главния прокурор участие в създаването на организирана престъпна група. Неверните им твърдения се съдържат не само в сигнала им, адресиран до г-н Цацаров, и редица други институции, а и в последващите им изказвания и коментари.”, пише банкерът. Според него деянието на членовете на „Протестна мрежа" разкрива белезите на престъплението набедяване, предвидено и наказуемо по чл. 286, ал. 1 от Наказателния кодекс.
Така председателят на Надзорния съвет на КТБ АД се възползва от правото да защити името и репутацията си и да отхвърли опитите на представителите на „Протестна мрежа“ и евентуалните им подбудители и помагачи да заблуждават обществеността с абсурдни клеветнически твърдения, завършва съобщението на банката.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4136