EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Ефекти и дефекти на санирането

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Ефекти и дефекти на санирането

mail10:05 | 22.11.2023прегледи 452 коментарикоментари 0


Кръгла маса на тема "Ефекти и дефекти на санирането на сгради в България" ще даде предложения за подобряване на процедурите за втория етап на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, съобщиха организаторите от сдружението с нестопанска цел "Алианс за висока строителна култура" (АВСК). Събитието ще се проведе в сряда, 22 ноември т.г., от 10:00 до 13:00 часа в сградата на Централния дом на архитекта в София. 

Експерти от АВСК ще направят анализ на резултатите от първия етап от програмата и ще излязат с готови предложения за втория етап, свързани с подобряване  на процедурите, техническите параметри и контрола при възлагане и изпълнение на проектите.

В кръглата маса се предвижда да участват арх. дипл. инж. Стоян Тодоров, председател на Управителния съвет (УС) на АВСК, арх. Петкана Бакалова, член на УС на АВСК, арх. Петко Любенов, член на УС на АВСК, арх. Стефан Цонев, член на УС на АВСК.

На събитието са поканени представители на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в Народното събрание, Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), Комисията за финансов надзор, Комисията за защита на потребителите, Комисията за защита на конкуренцията, Националното сдружение на общините, както и неправителствени, браншови и бизнес организации.

Модератор на събитието ще е арх. Петко Любенов, член на УС на АВСК.

Целта на форума е да инициира професионален дебат с експерти от сектора, представители на институциите, браншовите и неправителствените организации. Основните теми, които ще се дискутират на кръглата маса, ще са свързани с възможностите за подобряване на модела, изпълнението и мониторинга на втория етап на програмата за енергийно обновяване на многофамилните жилищни сгради в страната, пише още в съобщението.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158