EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Е.ОN България с кампания „Попълни и спечели....”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Е.ОN България с кампания „Попълни и спечели....”

mail15:30 | 19.01.2011прегледи 1263 коментарикоментари 0


В периода 20 януари – 31 май Е.ОН България ще раздаде над 100 награди в рамките на нова инициативата на компанията, в която могат да участват всички битови клиенти, които в този период актуализират своя стационарен/мобилен телефон, електро-нен адрес (e-mail), адрес за кореспонденция или уведомят за смяната на титуляра на партидата на потребление в центровете за обслужване на клиенти, на дено-нощния телефон на компанията 0700 161 61 или на service@eon-bulgaria.com..
По време на петмесечната кампания Е.ОН България ще подари на своите клиенти:
•3 парични награди, всяка в размер на 2000 лв. за покриване на разходи за смяна или поставяне на дограма и/или изолация;
•10 ваучера по 300 лв. за покупка на енергийно ефективен уред от по-висок клас от магазините на Техномаркет и Технополис;
•100 броя соларни фенерчета–ключодържател;

„С тази нова инициатива на компанията ние искаме да постигнем две основни цели – да актуализираме клиентската база данни, за да може да поддържаме по-качествена кореспонденция с клиентите ни и да подпомогнем част от участни-ците в кампанията да подобрят енергийната ефективност на своите домакинства”, заяви Бойко Димитрачков, председател на Управителния съвет на на Е.ОН България Продажби АД.
Наградите на стойност 2000 лв. ще се теглят в присъствието на нотариус, след края на кампанията. Останалите печеливши ще бъдат изтеглени на два пъти – в средата и след края на кампанията.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg