EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Емко" още без лиценз

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Емко" още без лиценз

mail11:10 | 20.09.2017прегледи 9854 коментарикоментари 0


Междуведомственият съвет по отбранителна индустрия и сигурност на доставките обсъди казуса със спрения лиценз за внос и износ на "Емко", съобщиха от Министерството на икономиката.
    Въпросът е бил включен в дневния ред по инициатива на двамата съпредседатели на Съвета - вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов и министъра на икономиката Емил Караниколов.
    Преди началото на заседанието обаче е било получено писмо от Главна дирекция "Национална полиция" относно  казуса, в което се казва, че предвид обществения интерес, структурите към дирекцията извършват проверка за констатиране на това дали са отстранени нередностите за съхранение на боеприпаси.
    Проверката трябва да приключи до 25 септември и да уведомят съвета по отбранителна индустрия за резултатите от нея. Съветът реши, че когато това стане, ще бъде свикано извънредно заседание.
    Лицензът на "Емко" следва да бъде възстановен след отстраняване на всички нередности, което трябва да се констатира от всички за това компетентни органи.


Тагове: Емко, лиценз
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158