EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ЕЛАНА поема клиенти на Популярна каса-95

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ЕЛАНА поема клиенти на Популярна каса-95

mail09:20 | 22.02.2011прегледи 1541 коментарикоментари 1


ИП ЕЛАНА Трейдинг е препоръчаният инвестиционен посредник за клиентите на ИП Популярна каса-95 по сключено споразумение след взетото решение на Общо събрание на акционерите на 17 януари 2011 г. за прекратяване на дейността като инвестиционен посредник и връщане на лиценза. Клиентите на ИП Популярна каса-95 няма да заплащат никакви разходи по прехвърлянето, като срокът, в който трябва да направят заявката за своите активи, е 31 март 2011 г. ЕЛАНА Трейдинг им предлага безплатен сертификат COBOS и запазване на комисионата за търговия, както и всички други предимства, предоставени на настоящите клиенти на брокерската компания. Дори ако някой клиент не успее да прехвърли активите си до 31 март, той няма да изгуби своите ценни книжа, тъй като финансовите инструменти ще се прехвърлят служебно в регистър „А” на Централен депозитар. Подробна информация за условията по прехвърляне се предоставя в офисите на ИП Популярна каса-95 и на телефоните на посредника.
Радослава Масларска, Председател на СД на ИП ЕЛАНА Трейдинг:
„Инвеститорите от ИП Популярна каса-95 ще могат да се възползват от всички предимства, с които разполагат нашите клиенти. Освен търговия на Българска фондова борса, те ще имат достъп до търговия с разнообразие от финансови инструменти на близо 130 пазара в света; възможност за инвестиционни консултации, доверително управление на техни портфейли и др. Безспорна висока стойност за нашите клиенти при вземане на техните инвестиционни решения представляват подготвяните от нашите анализатори безплатни пазарни анализи, оценки на компании, икономически анализи, регулярни бюлетини за българския и международния пазар, които се ползват също от клиентите на водещи компании за финансова информация като Thomson Reuters, Bloomberg, Standard & Poor’s Capital IQ, Factset и др. Само нашите клиенти имат достъп до първата на пазара система за 24-часова онлайн инвестиционна отчетност, в която постоянно се проследява състоянието на всички инвестиции във финансови инструменти, взаимни фондове и др., и се публикуват новини от различните пазари.”
ЕЛАНА Трейдинг за втори път е препоръчан посредник за търговия на финансовите пазари при случай на приключване на дейност. През пролетта на 2009 г. КД Секюритис, прехвърли своите клиенти към ЕЛАНА Трейдинг след решението на словенската КД Груп за преструктуриране на брокерските си услуги в България.
На 17 януари 2011 г. Общото събрание на акционерите на ИП Популярна каса-95 взе решение за отказ от настоящата дейност и продължаване на дружеството с друг предмет на дейност - търговска дейност, маркетинг, реклама и други.

 


 
Коментари
 
GTE3Yok1o - 17-02-2014 г. 13:38:50

I found myself nodding my noggin all the way thrguoh. http://uebvmlu.com [url=http://rhupdjeleo.com]rhupdjeleo[/url] [link=http://axiobwda.com]axiobwda[/link]

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg