EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Експресбанк търси 250 стажанти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Експресбанк търси 250 стажанти

mail13:52 | 23.05.2012прегледи 1417 коментарикоментари 0


Близо 250 студента от цялата страна ще имат възможност да стажуват през лятото в Societe Generale Експресбанк през летните месеци. Освен с икономически профил, банката приема студенти с технически, правни и административни специалности, които ще бъдат разпределени в централните й офиси във Варна и София както и в цялата търговска мрежа в страната.
“Освен практическо приложение на знанията, които са придобили по време на академичното си обучение, стажантите ще имат възможност да натрупат опит в компания със солидно присъствие на българския и международен пазар”, заяви Радослава Кроснева, Мениджър „Човешки ресурси” в Societe Generale Експресбанк. „Убедени сме във взаимната полза от тази инициатива – от една страна, банката цени енергията и свежите идеи на младите хора, от друга – възможността студентите да работят с професионалисти от различни екипи в компанията”. Тя добави, че много млади специалисти, които са били част от стажантската програма на банката, са продължили професионалната си реализация в компанията и след това.
Тази година стажантската програма на Societe Generale Експресбанк навършва 11 години. Инициативата е първата от този род в банковата сфера в България, като над 2 000 студента са били част от нея до момента, а тази година банката ще приеме близо 250 души в над 70 града в страната. Към момента, над 10% от студентите, минали през стажантската програма на финансовата институция са били наети на постоянна работа, като повечето вече са утвърдени специалисти и мениджъри в банката.
 


Тагове: банка, стажанти
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg