EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Експо Център - изложби за храни и напитки от утре

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Експо Център - изложби за храни и напитки от утре

mail13:30 | 06.11.2012прегледи 576 коментарикоментари 0


От утре в Интер Експо Център започват международните изложби за храни и напитки Интерфуд и Дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и изложбата за хотелиерство и ресторантьорство SIHRE.
Дни преди грандиозното събитие, Интер Експо Център, като дългогодишен партньор на браншовите съюзи от хранителната индустрия, организира работна закуска на тема „Реалност и перспективи в хранително-вкусовата промишленост и хорека индустрията“. Във форума взеха участие д-р Венцеслава Тасева от Българската агенция по безопасност на храните, председателят на Национална Асоциация Хотел, Ресторант, Кафетерия Георги Георгиев, председателят на Асоциацията на месопреработвателите в България Кирил Вътев, председателят на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България Марияна Кукушева, изпълнителният директор на Асоциацията на млекопреработвателите Асен Желязков, президентът на Националната асоциация на млекопреработвателите Диляна Славова и председателят на Националната лозаро-винарска камара проф. Пламен Моллов. Всички те се обявиха за единен подход и комплексни решения в хранителната индустрия. Намалялото потребление, натискът на търговските вериги и чужди стоки, all inclusive системите, които диктуват невъзможно ниски цени, ДДС бяха само част от проблемите, които поставиха браншовиците.
“Бизнес срещите по традиция са част от модела на изложбената дейност в Интер Експо Център. Форумът отново доказа колко по-ефективни са инициативите, когато се ангажира вниманието на широк кръг хора – институции, браншови организации, организатори на делови събития, медии. Ние винаги търсим близост с проблемите на бизнеса и тази есен направихме още една промяна в тази насока. Решихме в дните от 7 до 10 ноември за първи път да проведем едновременно изложбите за храни и напитки и изложбата за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ.
Дискусията потвърди правотата на нашето решение. Дебатите и търсенето на отговори на поставените въпроси ни убедиха и само доказа, че сме на прав път с организирането на подобен формат срещи. Поставени бяха въпроси, засягащи производители, търговци, доставчици, хотелиери и ресторантьори, т.е. всички по веригата, мислещи за храната на хората вкъщи, в търговската мрежа, в заведенията или курортите. Да се опитаме да продължим в рамките на предстоящите изложения” – каза Пламен Методиев, заместник-управител на Агенция Булгарреклама.
EconomyNews.bg е медиен партньор на Интер Експо Център.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg