EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Ексклузивно: Спиращ дъха Campari

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ексклузивно: Спиращ дъха Campari

mail07:30 | 02.08.2013прегледи 1214 коментарикоментари 0


Campari официално разкриха цялостната си идея и визия за емблематичния си календар през 2014. Това ще е петнадесетото му поредно издание, а в него централна роля има холивудската звезда Ума Търман, която ще се наслади на 12 интригуващи и уникални фестивала по целия свят. Календарът е под мотото „Световни фестивали”.
Ума Търман участва като героиня от календара с колекция от красиви рокли и обувки на луксозните брандове Versace, Stella McCartney и Chopard. Календарът за 2014 е прозорец към света и приканва феновете на Campari да се насладят на едно истинско световно пътешествие. Празненствата в календара обхващат всеки един континент и включват: лятна нощ в Англия, през която празнуващите ще отбележат лятното слънцестоене в историческия Стоунхендж, яркото и вълнуващо Reveillon в Бразилия – най-пищното новогодишно празненство в света. На страниците на календара талантливата актриса показва умението си да се преобразява в най-различни, понякога напълно противоположни роли.
„Календарът за 2014 е впечатляващо произведение на изкуството, което съвършено възпроизвежда положителната енергия и удоволствието, на което любителите на Campari могат да се насладят по целия свят. Беше удоволствие да работя с фотографа на календара, Кото Бофоло, който ме вдъхновяваше по време на снимките. Няма нищо по-приятно от фестивалите и аз съм уверена, че хората ще се наслаждават на световното празненство, което е подготвило Campari“, коментира участието си в календара холивудската звезда.
Петнадесетото издание на календара на Campari бе заснето от бележития моден фотограф Кото Бофоло, известен със своята живи и динамични фотоси. Той е роден в Южна Африка, израснал е в Обединеното Кралство и сега живее във Франция. Творецът е истински гражданин на света и е чудесен избор да пресъздаде календара на световните фестивали.
Боб Кунзе-Консевич, изпълнителен директор на Gruppo Campari споделя още: „Календарът на Campari за 2014 г. е посветен на удоволствието, което може да се изпита от пътуването и откриването на света. Страстта и стила на Ума проникват през всяка снимка, а тя преживява всеки един фестивал, за да създаде зашеметяващи образи. Кото привнесе своя уникален поглед и креативност в календара, което помогна на Campari да създаде едно красиво произведение на изкуството“.
Темата на календара, „Световни фестивали“, беше създадена от BCube Milan, директор Client Creative Andrea Marzagalli и Associate Creative Director Bruno Vohwinkel, които работиха рамо до рамо с фотографа Кото Бофоло.
Календарът е един от емблематичните. Разпространява се в ограничено издание от само 9,999 копия за целият свят, той е лукс-издание с колекционерска стойност за малкото щастливци, които ще го получат. Календарът е трибун на световни таланти и фотографи, които му вдъхват живот всяка година.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg