EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Екзотични орхидеи на „Цветна есен 2015“ в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Екзотични орхидеи на „Цветна есен 2015“ в Пловдив

mail17:43 | 21.10.2015прегледи 1115 коментарикоментари 0


Екзотични орхидеи, сред които и непознати у нас видове, показва холандска фирма на изложението „Цветна есен 2015“.  Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари е отворена от 21 до 25 октомври в Международен панаир Пловдив.

Любителите и специалистите градинари ще се запознаят с актуалните тенденции, ще открият всичко, необходимо за зелената украса, ще получат съвети от експерти. Освен традиционните експонати, като  цветя, декоративни храсти, овошки, разсад, семена и торове, се предлага и широка гама изделия за градинско оборудване – саксии, кашпи, фонтани, чешми. Към тях се добавят произведения на занаятчийското изкуство и предмети за декорация. Така се дава възможност за осъществяване на атрактивни дизайнерски решения за озеленяването на дома, офиса, вилата, хотели, заведения и къщи за гости.

Професионалистите ще намерят различни видове овошки. Тенденцията е всяка година да се предлагат непознати за нашата страна плодни дръвчета и храсти, които са адаптирани към тукашния климат. Интересът към тях е голям, защото се разнообразява асортиментът, твърдят изложители. Предприемачите, развиващи дейност в областта на цветарството, ще видят специални камиони и декоративните растения, които се отглеждат в  култивационни съоръжения.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg