EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ейми Уайнхаус влезе в зловещия "Клуб 27"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ейми Уайнхаус влезе в зловещия "Клуб 27"

mail13:40 | 24.07.2011прегледи 2276 коментарикоментари 0


Ейми Уайнхаус стана поредната знаменитост, която си отиде от живота на 27 години. Така тя става част от „Клуб 27”, в който членуват певци и музиканци простили се с живота на същата възраст, пише Sundy Mail. В него попадат имената на Джими Хендрикс, Джим Морисън, Дженис Джоплин, Кърт Кобейн и Браян Джонс.
Вчера Уайнхаус бе открита мъртва в апартамента си в Лондон. Полицията съобщи, че е твърде рано да се спекулира за причините за смъртта, но мнозина са на мнение че тя е починала от свръх доза.
Певицата имаше сериозни проблеми с алкохола и наркотиците. На няколко пъти е влизала в клиники за лечение на зависимости.

 Позорни подробности за последните часове от живота на певицата Ейми Уайнхаус бяха публикувани днес. Според британските медии, музикалната звезда е употребила "коктейл от наркотични вещества", включително кокаин, екстази и кетамин.

Макар, че причината за смъртта на Ейми все още не е оповестена, неделните таблоиди на Острова твърдят, че тя е купила големи количества наркотици от дилър в "Кемдън" малко след 22,30 часа местно време. Запознат източник съобщи за "Пийпъл", че часове преди смъртта си Уайнхаус е била забелязана да купува наркотични вещества, включително кокаин, хероин, екстази и кетамин. Тя, освен това е била в нетрезво състояние, което всъщност има най-голям принос за смъртоносната комбинация. "Ейми изглежда бе решена да има грандиозна петък вечер", посочи в интервю източник.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1044