EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Европейска трудова борса в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Европейска трудова борса в София

mail13:15 | 12.08.2019прегледи 728 коментарикоментари 0


Агенция по заетостта организира международна трудова борса на 17 септември 2019 г. в град София. Европейският ден на труда ще се проведе в хотел „Рамада” (бул. „Княгиня Мария Луиза” № 131) от 9:30 до 17:00 часа. Събитието е във връзка с изпълнението на проект „Национална EURES мрежа”.

На повече от 30 щанда, над 60 представители на EURES мрежата и работодатели от държавите от Европейския съюз, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Швейцария ще представят работни места в сферите на хотелиерството и ресторантьорството, туризма, леката и тежката индустрия, информационни и комуникационни технологии, селско стопанство, сезонна заетост, строителство и други. Участниците ще изнасят десетки презентации, представящи възможностите за работа в различните страни, както и конкретни работодатели, заявили свободни работни места. Ще бъдат представени възможности за дуално обучение, както и възможности за повишаване на квалификацията и чуждоезиково обучение по време на работа.

На сайта www.eures.bg в рубриката „Работни места”, са публикувани част от обявите за работа в чужбина. От кандидатите, които търсят работа в другите европейски страни, се изисква да владеят различно ниво на чужд език, според изискванията на обявата за работа. За да представят себе си и уменията си пред EURES съветниците и работодателите, те трябва да подготвят автобиография и документи на английски, немски или друг език в зависимост от конкретните обяви.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg