EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Евроконкурси в сектор "Телекомуникации"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Евроконкурси в сектор "Телекомуникации"

mail17:15 | 27.10.2016прегледи 856 коментарикоментари 0


Отворени са четири конкурса по Работна програма 2016 за сектор "Телекомуникации" от Механизма за свързване на Европа, като крайният срок за подаване на предложения за проекти е 15 декември 2016 г. Темите са Киберсигурност (Cyber Security), Електронно фактуриране (eInvoicing), Автоматизиран превод (Automated Translation) и Достъп до цифровите ресурси на Европейското културно наследство (Europeana).В областта на киберсигурността, бюджетът е 12 млн. евро. Целта е да се подпомогнат общите услуги, осигурявани от националните екипи за незабавно реагиране при компютърни инциденти. Очаква се държавите-членки да ограничат икономическите и политическите щети от кибератаките, както и да намалят общите разходи за сигурност на цифровото пространство.

През 2016 г. ще се финансират с 2 млн. евро проекти в областта на достъпа до цифровите ресурси на Европейското културно наследство (Europeana) за създаване на нови тематични колекции.

За разработване на проекти за електронно фактуриране индикативният бюджет е 7 млн. евро, а за продължаване на изграждането на платформата за електронен превод – 6.5 млн. евро.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg