EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Евроиздания за речта на Станишев

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Евроиздания за речта на Станишев

mail09:45 | 11.06.2014прегледи 574 коментарикоментари 0


"Лидерът на управляващата партия в България призова за избори през юли". Под това заглавие "Евронюз" отразява изявлението на Сергей Станишев на Националния съвет на БСП и коментира събитията у нас. Социалистите се поддадоха на двустранния натиск, както от техния коалиционен партньор ДПС, така и от основната опозиционна партия ГЕРБ след слабите им резултати на изборите за Европейски парламент, на които получиха по-малко от една пета от гласовете, коментира "Евронюз".
Европейската медиа изтъква, че независимо от резултатите от преговорите при президента за определяне на датата на предсрочни парламентарни избори, всяко следващо правителство ще трябва да вземе трудни решения в отношенията с Европейския съюз и Русия относно проекта за газопровод "Южен поток".

В обширна статия, авторитетното издание "Юрактив" подчертава, че кабинетът "Орешарски" ще бъде първото паднало правителство в страна от Европейския съюз след евроизборите. Интернет изданието разглежда обстановката в България предимно в аспекта на проблемите около "Южен поток" и цитира еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер, който отговаря на въпрос дали решението на София да бъде замразена работата по газопровода е положителна новина с думите: "Така изглежда".
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg