EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ЕasyJet с фокус върху бизнес пътуванията

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ЕasyJet с фокус върху бизнес пътуванията

mail16:40 | 23.01.2012прегледи 714 коментарикоментари 0


ЕasyJet обяви днес, че е сключила паневропейско търговско споразумение с компанията American Express. Това означава, че American Express ще бъде сред основните партньори на easyJet в процесите за управление на бизнес пътувания на авиокомпанията.

Девет милиона бизнес пътници избраха да пътуват с easyJet през миналата година. В тези трудни икономически времена ние предлагаме обширна мрежа от дестинации с големи честоти на бизнес маршрутите, качествени потребителски услуги и ниски тарифи. Отскоро предлагаме гъвкави бизнес тарифи, започващи на цени от 139.99€ за полетите от София до Манчестър, и 152.99€ за полетите от София до Лондон, коментират от компанията.

easyJet оперира до над 100 от най-предпочитаните двупосочни дестинации в Европа, повече от която и да е друга авиокомпания, включително British Airways, Lufthansa и Air France.
Миналата година компанията обяви нова сделка с Amadeus - водещата информационна компания за световната пътническа и туристическа индустрия. Благодарение на партньорството с Amadeus easyJet очаква по-голям пазарен дял в сегмента на бизнес пътуванията в Европа. Компанията въведе също гъвкавите бизнес тарифи, които дават възможност на пътуващите по работа да променят датите на своите полети.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg