EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ДСК с номинация за „Най-добра компания”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ДСК с номинация за „Най-добра компания”

mail17:45 | 09.09.2013прегледи 1217 коментарикоментари 0


Банка ДСК е номинирана за престижната международна награда в сферата на качеството и управлението - „Най-добра компания”. Ръководителят на отличената компания ще бъде удостоен със званието „Най-добър мениджър на годината. Компании с доказан бизнес авторитет, ефективно управление и професионални постижения ежегодно се избират от международният комитет „Сократ”, част от Европейската бизнес асамблея.
Банката вече бе отличена с наградата „Най-добра Банка в България за 2013” на британското списание „Юромъни” и отличието „Най-добра интернет банка в България за 2013 г.„ на авторитетното нюйоркско списание Global Finance.

Критериите за оценка са основани на отчитане на високи резултати по следните показатели: привличане на инвестиции, развитие на високи технологии, качество и методи за професионално и съвременно управление на персонала.
Финалната селекция на компаниите, претендентите за наградата на Европейската бизнес асамблея, е извършена след обстойно проучване, проведено от центровете й за аналитични изследвания в Обединеното кралство.
През декември в Оксфорд, в присъствието на световноизвестни финансисти, държавници, дипломати, ръководители на търговски камари, представители на бизнес асоциации и професионални организации от Европа, Азия и Африка, ще бъдат представени резултатите от проучването, ще бъде обявено името на най-добрата компания и ще бъдат връчени ежегодните награди „Постижения 2013”.
 


Тагове: ДСК, банка, отличие
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg