EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ДСК кани финансовия свят на банков „Уимбълдън”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ДСК кани финансовия свят на банков „Уимбълдън”

mail16:30 | 01.10.2010прегледи 832 коментарикоментари 0


За девети път Банка ДСК призовава на тенис корта банковия и финансов свят на България.Традиционният турнир по тенис за купата на Банка ДСК ще се състои на 2 и 3 октомври (събота и неделя) т.г. от 9.30 ч. и е по двойки (отделно мъжки и женски). Негов гостоприемен домакин тази година ще бъде тенис клуб „Дипломат" в Горна баня.
Рекорден брой приятели на тениса - 64 мъже и жени от 29 банки, пенсионно-осигурителни компании, застрахователни дружества, небанкови финансови институции, одиторски и рейтингови фирми във финансовата сфера от София, Пловдив, Варна, Враца, Велико Търново и Плевен вече са заявили своето желание за участие в „банковия Уимбълдън".
Освен купи от Банка ДСК, призьорите ще получат спортни награди и от мултинационалната компания FIS - съорганизатор на деветото „издание" на турнира. Fidelity Information Services (FIS) e най-големият доставчик в света на информационни технологии в банковата и финансовата сфера. Тя има клиенти в 98 страни по света, поддържа свои офиси в 44 от тях и разполага с над 30 000 служители. ІХ традиционен турнир по тенис за купата на Банка ДСК ще се състои със спомоществувателството и на винарската изба „Терра Тангра", пивоварната „Карлсберг- България" и минерална вода „Княжевска".

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg