EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Допълнителни вагони за празниците

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Допълнителни вагони за празниците

mail11:00 | 23.12.2011прегледи 578 коментарикоментари 0


"Холдинг Български държавни железници" осигурява допълнителни вагони за 179 влака през празничните дни, което е около 20 000 допълнителни места по най-натоварените маршрути през периода 23 декември - 2 януари. В съобщение на интернет страницата на БДЖ се посочва, че днес и на 30 декември извънредно ще се движи бързият влак "Варна Уикенд". На 26 декември и на 2 януари, освен него, ще се движи извънредно и "Бургас Уикенд". На 24 и 31 декември ще бъде удължен маршрутът на два бързи влака между София и Пловдив до Стара Загора и обратно. Ще има допълнителни влакове и по линията Пловдив - Димитровград.
За да бъде осигурено комфортното пътуване на пътниците, обичайна практика на железопътния превозвач е да съобразява продажбите на билети в билетните каси и железопътни бюра с капацитета от места във влаковете. Предварителната продажба на билети за целия празничен период, която Холдинг Български държавни железници ЕАД стартира още на 15-и декември, дава допълнителна възможност на клиентите да планират своите пътувания и да закупят запазени места.
С увеличени състави през празничните дни ще се движат общо 84 бързи влака със задължителна резервация и 95 бързи влака.
Холдинг БДЖ ЕАД напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10% до 30% намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.
Клиентите на Холдинг Български държавни железници ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през празничните дни от служителите на гишетата Информация и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната, както и на страницата в интернет http://bdz.bg/.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165