EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Договор за доставка на ток през Интернет

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Договор за доставка на ток през Интернет

mail09:42 | 27.01.2016прегледи 4338 коментарикоментари 0


За първи път в България е възможно сключването на договор за доставка на електрическа енергия през Интернет. Чрез портала на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги - kupitok.bg, за минути всеки потребител, независимо в коя точка на страната се намира, може да стане клиент на компанията и да се възползва от предимствата на свободния пазар, това стана ясно по време на представяне на платформата. Към момента малки и средни фирми могат да реализират значителни спестявания от разходите си за електрическа енергия, сключвайки такъв договор. Скоро това ще е възможно и за битовите клиенти, след въвеждането на стандартизираните профили, които окончателно ще отворят пазара за домакинствата.

 "Двата основни фактора, определящи темпото на развитие на свободния пазар, са цената и процедурата по смяна на доставчик. Ние в компанията намерихме отговора на тези две предизвикателства, разработвайки онлайн платформа, която дава на потребителите ценова стабилност и удобство.” Коментира управителят на на компанията Пламен Стефанов.

 Процедурата по сключване на договора е опростена. Попълването на необходимите данни става за няколко минути, като единственото, което е нужно на клиента, е компютър или мобилно устройство с достъп до Интернет. След това, в синхрон с изискванията на мрежовите оператори, потребителят трябва да изпрати подписаните документи до фирмата. За всички продукти в портала се сключва комбиниран договор за доставка на електрическа енергия, участие в балансираща група и заплащане на мрежови услуги. Така клиентите ще получават единна фактура за консумираната електроенергия и дължимите разходи за мрежови услуги. 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4134