EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Доган - реакциите в мрежата

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Доган - реакциите в мрежата

mail10:45 | 21.01.2013прегледи 729 коментарикоментари 2


Конгрес, ДПС, Доган, инцидент, момче, бой - в няколко думи се случи точно това. Уикендът, който обещаваше да е ленив и скучен, предложи неочаквани емоции. Радостни и дълбоко убедени, че правят история, журналистите се надпреварваха да отразяват голямата новина - опит за покушение над лидера на ДПС Ахмед Доган. Извънредни студия, коментари, нищене на детайлите, проверка дали е заплашена демокрацията у нас (тази вълшебна за политиците думичка)...
През това време, доста по-практичните граждани, особено участниците в социалните мрежи, получиха шанс да покажат остроумието си. Още повече, че нищо непоправимо не се бе случило.
Ахмед Доган беше „удостоен” с Оскар за участие във филма " УМИРАЙ ТРУДНО 4.44":

Според други, у нас „започнаха снимките на новия турски сериал, очаквайте скоро по бтв":

Мнозина не се съгласиха, че това е сериал, а нещата преминават на друго ниво:

Е, намериха се и конспиративни твърдения, че нападателят Октай Енимехмедов е казал във Фейсбук: „карат ме да правя нещо, което не искам". Това било споделено на стената на Петко Симеонов - някогашният участник в Кръглата маса и пръв директор на в. „Демокрация”.
Междувременно, новината обиколи и световните медии.
И, както винаги става в България, всяко чудо за три дни - постепенно ще отзвучат реакциите в медиите и никой няма да разбере, например, каква е съдбата на жестоко пребития пред очите на всички, млад мъж, възпроизвел не изстрел, а просто водеща новина.
Още от народното творчество, вдъхновено от инцидента, вижте в слайда.


 
Коментари
 
Махмуд - 21-01-2013 г. 10:48:19

Много скоро България ще стане част от Турция . Да Живее Ахмет Доган и ДПС . В това никой да не се съмнява . Ние се размножаваме и се развиваме икономичесвки и в последствие ще развият нещата по само себе си . След около 20- 30 години няма да съществува България .

Младен Мийков - 21-01-2013 г. 12:24:17

Махмуд, много правилно пишеш на български за небългарин. Обичам България и милея за нея, имах големи резерви към турците тук, но от събота насам разбрах, че моите проблеми са и техни проблеми, моите мисли са и техни мисли, моите желания са и техни желания. Всички искаме едно и също без значение от етнически принадлежности или партийни мераци. Всички обичаме красивото и доброто!

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1014