EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Дискусия „След референдума – какво предстои”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Дискусия „След референдума – какво предстои”

mail08:40 | 01.02.2013прегледи 907 коментарикоментари 0


Информационното бюро на Европейския парламент в България и информационният портал 3e-news.net, организират дискусия на тема : „След референдума за АЕЦ – какво предстои. За мястото на ядрените мощности в енергийното развитие на България „ Партньори на събитието са Българска стопанска камара /БСК/ и Институт за енергиен мениджмънт /ЕМИ/. Дискусията ще се проведе на 4 февруари/понеделник/ в конферентната зала на Информацинното бюро на ЕП в София .
В дискусията ще участнат проф. Атанас Тасев, Геновева Петрова, изп.-директор, Алфа Рисърч, Камен Колев, зам.-председател на Българска стопанска камара, Илиян Василев, Център за изследване на Балканския и Черноморския регион, Руслан Стефанов, директор, Център за изследване на демокрацията, Петко Ковачев, Институт за зелена политика, Иван Хиновски, председател на Български енергиен форум, Станислав Георгиев, изпълнителен секретар на Български атомен форум, Валентин Николов, изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй”, Таско Ерменков, енергиен експерт, Константин Саменов, председател, БФИЕК, Владимир Аличков, УС на БФА и други.

Събитието се провежда в рамките на проекта Дискусионен форум „Прозрачно управление” : поредица от събития, които организираме за втора поредна година по ключови въпроси на икономиката и енергетиката.
Целта на форума е да представи коректен анализ на резултатите от референдума, който ще се проведе на 27 януари, а също така да съдейства за по-голяма прозрачност и за повишаване на информираността на обществото по въпросите за бъдещето на ядрената енергетика в България, как ще се балансира производството от АЕЦ с останалите източници на енергия, ще нараства ли или ще намалява дялът на ядрената енергия в енергийния микс, кои са енергийните алтернативи, които могат да гарантират сигурно енергоснабдяване на поносими цени за индустрията и за битовите потребители.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1037