EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

ДЗИ дигитално обработва щети по застраховки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ДЗИ дигитално обработва щети по застраховки

mail17:09 | 25.03.2020прегледи 10004 коментарикоментари 0


ДЗИ въвежда изцяло дигитализиран процес за обработката на щети по имуществени застраховки „Комфорт за дома“ и „Комфорт за бизнеса“, позволяващ значително оптимизиране на времето за получаване на обезщетение, както и премахване на неудобствата с подаване на документи на хартия и посещение на офис. 

„Бърза писта“ е изцяло дигитализиран процес по обработка на имуществени щети, който се управлява през онлайн система без нужда от сваляне на приложения и при който не е необходимо посещаване на офис и извършване на оглед на място. Дигиталната процедура позволява на клиентите да получат плащане до 48 часа след потвърждение на декларираното събитие и установените увреждания. 

Обхватът на услугата включва рискове като злоумишлени действия на трети лица, вандализъм и счупване на стъкла, природни бедствия и повреди от буря, градушка, проливен дъжд, наводнение, изтичане на вода и други. От процеса „Бърза писта“ могат да се възползват, както физически, така и юридически лица, за щети до 1000 лв. Клиентите следва да са с добра история на щетимост – да не за заявявали претенция и да не са получавали обезщетение за щети от същия риск в предходната година по предходна застрахователна полица при застрахователя.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg