EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Делова борса в ИЕЦ - София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Делова борса в ИЕЦ - София

mail16:45 | 22.11.2012прегледи 662 коментарикоментари 0


От 6 до 8 март 2013 г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) ще се проведат индустриални изложби в стратегически за икономиката направления: машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка - MachTech & METAL, автоматика, роботика и мехатроника - IFAM, електронна промишленост и телекомуникации – INTRONIKA, и в сектора на пластмасовата и каучуковата промишленост - PLAST.

Делова борса, базирана на специализиран онлайн инструмент, е част от новаторството, което внасят организаторите на индустриалния форум за 2013 г.

В действие ще влезе най-голямата информационна мрежа в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network, финансирана от Европейската комисия (http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/index_en.htm). Услугите, предлагани от 600 партньорски организации в над 50 европейски и неевропейски държави, включват търсене на партньори за търговско сътрудничество, научни изследвания, технологични трансфери, консултации по европейски регламенти, текущи програми и възможности за финансиране.

Българската стопанска камара – Съюз на българския бизнес и Фондация “Приложни изследвания и комуникации” – част от европейската мрежа за МСП, съвместно с Интер Експо Център организират в рамките на индустриалните изложби двустранни срещи за бизнес коопериране и технологичен трансфер.
Всеки участник в изложбата може безплатно да се включи във форума с регистрация, публикуване на неговия профил и интереси, заявяване на желани срещи и потвърждение на приети срещи. При перфектна организация и експедитивност (срещи на всеки 30 минути в зоната на борсата) бизнес участниците могат да създадат ефективни контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми.

 


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg