EUR 1.9558
USD 1.6906
CHF 1.8221
GBP 2.3040
CNY 1.8221
you tube
mobile version

Дело срещу СЗО заради К 19?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Дело срещу СЗО заради К 19?

mail14:00 | 27.10.2020прегледи 551 коментарикоментари 0


Група адвокати планират да съдят Световната здравна организация (СЗО) за заблуждаване на света относно колко опасна е пандемията от Ковид-19, както и за мерките предприети за овладяването ѝ, които според тях са нанесли сериозни щети върху живота на хората и световната икономика, съобщава Труд онлайн.

Инициативата идва от д-р Рейнер Фюелмих - адвокат, известен със спечелени дела срещу Дойче Банк и Фолксваген. Според него “кризата от коронавирус” трябва да бъде преименувана на “измамата коронавирус” и главните виновници да бъдат осъдени в дело за престъпления срещу човечеството, сравними с Нюрнбергския процес. Фюелмих публикува видео в YouTube с детайлно обяснение за исканията си. Видеото в последствие бе свалено от платформата.

“Първо - има ли пандемия от Ковид-19 или само пандемия на PCR тестове, по-точно, резултат от PCR тест означава ли, че индивидът е заразен с Ковид-19 или няма нищо общо с инфекцията от Ковид-19?” 

"Второ, т.нар. мерки против коронавирус, като затварянето, маските, социалната дистанция служат ли да защитят хората от коронавирус, или единствено служат да всяват паника, за да вярват хората, че животът им е застрашен, без да се питат, така че в края на краищата фармацевтичните и технологични компании да печелят огромни суми от продажбата на PCR тестове, други тестове и ваксини?"

“Вярно ли е, че немското правителство е лобирано, повече от всяко друго правителство, от главните герой на така наречената пандемия от коронавирус? Германия е позната като особено дисциплинирана страна и е трябвало да служи за модел за подражание на света, със своето стриктно и следователно успешно придържане към мерките за коронавирус.”

Освен въпросите Фюелмих обявява, че е изслушал огромен брой мнения на учени и експерти и ако докаже, че PCR тестовете нямат нищо общо с инфекцията Ковид-19, хората, които са попаднали под мерки за ограничение на коронавируса имат право на обезщетение. Накрая адвокатът твърди, че ще съди виновните за престъпления срещу човечеството.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg