EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Девин и Филикон се кооперираха за марката Fresh

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Девин и Филикон се кооперираха за марката Fresh

mail17:10 | 25.02.2011прегледи 2326 коментарикоментари 0


Двете водещи български фирми в областта на производството на безалкохолни напитки сключиха дългосрочен договор за партньорство. Договора обхваща соковете, нектари и плодови напитки с името „Fresh”. От март месец 2011г. „Девин” АД ще се грижи за развитието на марката Fresh и пазарната й реализация в България и Румъния. Fresh e добре позната марка на българския пазар с богатата си гама от натурални сокове, нектари и плодови напитки от плодове и зеленчуци. „Девин” АД също така ще дистрибутира и други продукти на Филикон „Радваме се, че си партнираме с Филикон, които са доказани в годините надеждни призводители на плодови сокове и напитки. Марката „Fresh” има за цел да допълни нашето портфолио от висококачествени и здравословни напитки. Това партньорство е от голямо значение за нас и с помощта на него допълнително разширяваме лидерските си позиции в сегмента на безалкохолните напитки”, заяви Цветан Лъжански, главен изпълнителен директор на "Девин" АД.
 

За компаниите

„Девин” АД е основана през 1992 и е водеща компания с пазарен дял от 34%. (Canadean Soft Drinks beverage report 2010) Основният източник на дейност на дружеството е производство и продажба на вода и безалкохолни напитки. „Девин” АД е официален дистрибутор на енергийната напитка Redbull и висококачествените натурални сокове Granini за територията на България. От 2008 г. "Девин" АД има собствен търговски офис и в съседна Румъния.
"Филикон-97" АД е водещо предприятие в хранително-вкусовата промишленост на България. "Филикон-97" АД произвежда богат набор от консервирани изделия, пюрета, натурални сокове и нектари и плодови напитки.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158