EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Девет кандидати за шеф на БНТ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Девет кандидати за шеф на БНТ

mail06:35 | 18.07.2017прегледи 9916 коментарикоментари 0


Приключи приемането на документите за участие в процедурата за избор на генерален директор на Българската национална телевизия /БНТ/. Своите концепции са подали общо деветима кандидати, съобщиха от Съвета за електронни медии /СЕМ/.
Това са Стоил Рошкев, Теодор Ангелов, Сашо Йовков, Валерий Тодоров, Тома Иванов, Радостслав Главчев, Иван Гарелов, Константин Каменаров и Емил Кошлуков.
С решение на СЕМ от заседание на 11 юли 2017 г. е определена техническа комисия, която ще състави протокол за наличността и редовността на подадените документи. Протоколът ще бъде разгледан на 25 юли 2017 г. на редовно заседание.
До 8 август СЕМ ще оповести на интернет страницата си кандидатите, допуснати до участие в процедурата, а до 17 август - допуснатите до третия етап на конкурса - изслушване.
Самите изслушвания с допуснатите претенденти ще бъдат на 21 и 22 август. Изборът на генерален директор на БНТ ще бъде на 23 август на заседание на СЕМ.
Ако никой от кандидатите не получи най-малко три гласа, един час по-късно се насрочва второ заседание. В случай че и на него не бъде избран генерален директор, един час по-късно се насрочва ново заседание. Ако и на третото поредно заседание не бъде избран генерален директор на БНТ, процедурата се прекратява.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg