EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Дебитни карти с чип DDA на Банка ДСК

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Дебитни карти с чип DDA на Банка ДСК

mail14:00 | 29.07.2011прегледи 2576 коментарикоментари 0


През месец юли Банка ДСК започна да издава дебитни карти с чип от вида DDA (Dynamic Data Authentication), който отговаря на най-високите съвременни изисквания за сигурност при извършване на транзакции с карти. DDA чип вече се използва и при издаването на кредитни карти и освен повишената сигурност, ще даде възможност на Банка ДСК да предложи нови услуги на своите клиенти в близко бъдеще.
От началото на годината наред с детските и студентските карти, банката стартира издаването на преподавателски кредитни карти - DSK ITIC Credit. Картата е предназначена за преподаватели във висши, средни и основни училища. С нея картодържателите освен пълната функционалност на стандартна кредитна карта получават и специално договорени преференции, намаления и услуги.
Друг атрактивен картов продукт е ко-брандираната кредитна карта DSK – CBA. Тя е предназначена за клиенти на верига магазини ЦБА, които са включени в програмата CBA Club. При пазаруване с картата в магазините на ЦБА, клиентите събират отстъпки, които представляват определен процент от стойността на всяка покупка и се акумулират като пари по картата им. С нея могат да се извършват още всички стандартни операции с карта - тегления от банкомат и плащания на ПОС, както и безлихвени покупки, погасявани на равни месечни вноски. Освен в поделенията на Банката и по електронен път, клиентите вече могат да кандидатстват за този вид карта и през магазините на ЦБА.
За пазаруване в Интернет, банката предлага виртуална банкова карта. Картата се издава безплатно и без такса за транзакции. Тя е без магнитна лента и ПИН код и е предназначена единствено за он-лайн пазаруване в български и международни сайтове като е разработена, така че да осигурява максимална защита на средствата.
Банка ДСК предостави на своите клиенти първото в България банково приложение за смартфони – DSK Bank. Приложението позволява по лесен и удобен начин потребителят да получава информация за актуални нови-ни, събития и промоции по продукти на Банка ДСК, чрез GPS технологиите бързо да открива най-близкия до телефона банков клон и банкомат с помощта на Google Maps. Това е особено полезно, когато се намирате в непозната част на голям град или друго населено място. В приложението са интегрирани още и актуалните валутни курсове по фиксинг на БНБ, както и съответните котировки за курсове купува и продава на Банка ДСК. Чрез вградения валутен калкулатор потребителят може лесно да изчисли сумата, която би желал да об-мени в клон на Банка ДСК. Приложението позволява и удобен достъп до олекотената интернет версия на еле-ктронното банкиране ДСК Директ. DSK Bank може да се изтегли безплатно от Android Market за потребители на смартфони с операционна система Android OS. Приложението ще бъде достъпно скоро и за iPhone след приключване на процеса по сертифициране на Apple Store.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg