EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Два нови магазина на Лидл

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Два нови магазина на Лидл

mail21:15 | 13.01.2011прегледи 2525 коментарикоментари 0


Лидл, най-бързо разрастващата се в Европа верига магазини тип дискаунтър за хранителни и нехранителни стоки, откри още два магазина от веригата си в България в градовете Пловдив и Плевен, съобщиха от компанията. През ноември миналата година Лидл стъпи в България с отварянето на 14 магазина едновременно на територията на 11 града, с което се превърна в сензация на българския пазар. Тази година тя продължава с разрастването си, като до края на годината се очаква да отворят около 50 магазина в цялата страна. Чрез доброто съотношение между качество и цена, с внимателно подбраните удобни за клиентите локации на търговските обекти, бързото обслужване на касите Лидл се стреми да заеме стабилно и дълготрайно водещо място в предпочитанията на клиентите на пазара на хранителни стоки в България.
Германската търговска дискаунтърска верига оперира с над 9000 магазина в 25 европейски държави. Съчетание от високо качество и ниски цени на хранителните продукти доведе до забележителен успех в цяла Европа. В редица пазари Лидл е неоспоримият номер 1 в бранша (Франция, Унгария и др.).
Всяка седмица веригата пуска на пазара богата гама от разнообразни артикули на промоционални цени, включително нехранителни стоки за цялото семейство - от най-малките до най-големите.
Лидл предлага разнообразие от прясно изпечени в магазина хлебни изделия през целия ден, свежи плодове и зеленчуци, както и богато разнообразие от продукти с немско и западноевропейско качество.
От началото на ноември 2010 г. Лидл официално пое целия бизнес на Плюс в България-предстои интеграция на двете организации, като идеята е през следващата една година веригата да влезе в топ 3 на големите вериги за хранителни стоки в страната (поне като брой на работещи магазини).
Досега веригата създаде над 1000 работни места, изгради най-големият Логистичен център в България (116 рампи за прием на стоки , обща площ ок. 38 000 qm), инвестира няколко милиона в сектора на недвижимите имоти и строителството.
 


Тагове: Лидл, магазини
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg