EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Дамският костюм се завръща

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Дамският костюм се завръща

mail12:00 | 25.07.2012прегледи 811 коментарикоментари 0


Роклята е най-женствената дреха- това е мит, който следващата есен ще бъде развенчан с новите колекции женски костюми, които ще дойдат на мода.
След лятото идва есента, а с това се променят и дрехите в гардероба. Необходимостта от костюм в дамския гардероб е забелязана от дизайнери като Прада, Оскар де ла Рента, Салваторе Ферагамо, Ралф Лорън. Те са подготвили за новия сезон пълна гама костюми за жени без излишни украшения.
Завръщат се моделите, които преживяха пика на своята популярност през 90-те години на 20-ти век. Женският костюм може да придаде на жената както сериозен и делови вид, така и да вдигне настроението. Дизайнерите са уверени, че някои костюми могат да вдъхнат повече увереност на една жена, отколкото която и да било рокля.
Тази есен на мода ще са цветните костюми в оранжево, жълто, бежово, сиво и ярко червено. Независимо от професията и социалния статус на жената, представителките на нежния пол ще изглеждат перфектно. Дизайнерката Стела Макартни е убедена, че костюмът е дреха, която лесно се съчетава с наличното в дамския гардероб – бяла блуза или риза, а панталонът може да се комбинира с кожено яке за още по-екстравагантна визия. Нейните костюми предлагат перфектни комбинации на ярки цветове, оригинални щампи и бижута. /БГНЕС
 


Тагове: костюм, мода
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg