EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Граждани „благодарят” за ски-сезона на Витоша

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Граждани „благодарят” за ски-сезона на Витоша

mail09:20 | 08.03.2012прегледи 649 коментарикоментари 0


Провокативна блиц акция под надслов „Да благодарим от сърце за великолепния ски сезон на Витоша!” ще проведе днес гражданска група „За Витоша” пред Министерството на физическото възпитание и спорта. Повече информация за събитието може да получите от нашето събитие във Фейсбук на адрес: http://www.facebook.com/events/320933331289441/.
Ето за какво ще благодари групата на властите:
„•Общинският съвет на града ни многократно ни демонстрираха, че могат да четат (договорите, които подписват) и когато е крайно наложително да НЕ предприемат нищо с формални аргументи, "за доброто” на тези, на които иначе са избрани да служат;
•Министърът на спорта и физическото възпитание не направи нищо, за да поправи или да прекрати наема на ски влека "Заека", с което засили очарованието на тазгодишния ски сезон за всички софиянци!
•Министърът на икономиката, енергетиката и туризма смело подкрепи колегите си в техните усилия и подготвя бъдещия закон за туризма, който да довърши делото им за наше добро!
•Депутатите вече гласуваха промените в Закона за горите на първо четене и се подготвят да го гласуват и на второ четене с още по-голяма категоричност, което със сигурност е най-чаканото събитие от всички ни!
Гражданска група „За Витоша” е гражданска организация, която се „роди” по време на протестите срещу промените в Закона за горите, започнали още през декември миналата година.”, се казва още в съобщението.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1045