EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Горанов: Без промени в данъци & осигуровки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Горанов: Без промени в данъци & осигуровки

mail10:10 | 14.11.2014прегледи 1848 коментарикоментари 0


За нас тема за промяна на данъци и осигуровки не стои, заяви финансовият министър Владислав Горанов пред Нова телевизия.

Със сигурност ще направим усилие да влезем в рамките на 3% дефицит, това означава, че ще се стремим да харчим, колкото изкарваме. Няма да има коледни добавки за пенсионерите. Аз благороден с чужди средства не искам да бъда, ако си съберем приходите през следващата година и направим бюджет, който няма да е на свръхдефицит, тогава можем да си позволим да сме по-широко скроени.

По казуса "КТБ" Горанов коментира: Тези, които имат индивидуално договорени лихви в КТБ, различни от общите условия, не попадат в обхвата на гарантираните вложители. Вежди Рашидов е сред тях. Министърът разказа, че се е срещнал с управителя на БНБ, след като новото правителство положи клетва.

Те допуснаха грешка, която българското общество не може да остави да мине така. Аз мисля, че всичко е зад гърба ни от гледна точка на трусовете. Сигурен съм в това, занапред трябва да си прочетем уроците и да обезщетим гарантираните вложители. Затова веднага вкарах актуализацията на бюджета, която да ни даде възможност в началото на декември да започнем да ги изплащаме, заяви Горанов.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4213